Вівторок, 23.04.2024, 12:42Вітаю Вас Гість | RSS
Сухоєланецька ЗОШ
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2014 » Листопад » 13 » Тиждень початкового навчання "Від творчого вчителя - до творчого учня"
10:00
Тиждень початкового навчання "Від творчого вчителя - до творчого учня"

Вчителі початкових класів нашої школи – це люди не лише з життєвим досвідом, а й з великим педагогічним багажем; це люди завзяті, енергійні, творчі. Девізом МО вчителів початкових класів є слова Ш.О. Амонашвілі: «Можеш – твори, а не можеш – шукай!»

З 27 по 31 жовтня у школі пройшов тиждень початкового навчання «Від творчого вчителя – до творчого учня».

У День здоров’я провели естафету «Пригоди хлопчика Здоровчика», вікторину лікаря Нехворійка, конкурс рухливих ігор «Грайлики» та годину спілкування «Здоров’я – найбільше багатство».

День країни розпочали усним журналом «Моя країна – Україна». Потім здійснили уявну подорож «Неповторні куточки моєї Батьківщини», завітали до Музичної вітальні і сплели віночок українських пісень. Переможцями конкурсу малюнків «Україна – єдина» стали Довженко Аня та Алексеєнко Маргаріта (1 клас), Подгуренко Максим, Бурлай Альона та Скоряк Яна (2клас), Яремчук Юля (3 клас), Марчук Лєна, Рукавиця Настя та Шаповалов Микита (4 клас)

Засядьмо А.В., Нікуліна С.О. та Стіценко Л.М. провели майстер клас «Сучасний інтерактивний урок у початковій школі»:

  • Урок-прогулянка в Математичний ліс (1 клас)
  • Урок-міркування «Чи буває легким хліб?» (2 клас)
  • Урок-спілкування з художнім твором «Брати наші менші»

Вчителі використали нетрадиційні методики, що спонукало до самостійної роботи, до творчого мислення, до пошуку.

У День довкілля вирушили в міні-похід «Стежками рідного краю», під час якого встигли і за природою поспостерігати, і красою осені помилуватись, і картопельки напекти.

Під час проведення тижня була введена в обіг нова грошова одиниця – «вундеркінди». Діти отримували гроші за досягнення у навчанні, за участь і перемогу у конкурсах, змаганнях. Тому дехто з учнів став казково багатим і отримав звання «Учень тижня»:

  • Шаповалова Софія (1 клас)
  • Стеценко Сергій (2 клас)
  • Лашта Маргарита (3 клас)
  • Красноумов Сергій (4 клас)

В умовах впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти посилюється увага до розвитку творчої особистості, надання їй можливості виявити себе. Тому Кошмила Т.М., Валеєва О.В., Нікуліна С.О., Стіценко Л.М., Засядько А.В. розвивають творчі здібності, нахили, інтереси учнів початкової школи. Вони впевнені, що кожен учень талановитий, треба тільки уважно шукати іскру таланту і не дати їй заснути. Тому у початковій школі завжди панує атмосфера радості, творчості і співпраці.

Завершили тиждень родинним святом «Серце моє, Україно…». Лунали чудові пісні, полонили душу запальні танці, приємно вразили виставки малюнків та учнівських робіт.

Переглядів: 984 | Додав: maks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів